Luisterreizen

dlp-huis-genezing-2013-04-10

De fysieke wereld kent allerlei mooie plaatsen waar je niet zonder meer kunt komen. Prachtige eilanden. Bergtoppen met uitzicht. Maar ook vijfsterrenresorts, universiteiten vol kennis, en sprookjespaleizen.

 

Verborgen krachtplaatsen in de geest
Ook de geest heeft dat soort plaatsen.  Mooie afgelegen krachtplaatsen waar de schatten vaak nog veel groter zijn. Er zijn plaatsen waar spontane genezingen optreden. Er zijn plaatsen waar je schatten van inzicht vindt, of een geniaal idee, plaatsen waar je hulp krijgt van machtige archetypen. Er zijn plaatsen waar je vele zaken kunt leren van de oude wijzen die daar wonen.

Om op die plaatsen in de geest te komen, moet je de toegangsweg kennen en de gevaren onderweg overwinnen. In vroeger tijden werden de barden, priesteressen en wijzen getraind om al deze innerlijke krachtplaatsen te leren kennen. Dat duurde jaren. Reizen in de geest is gemakkelijker dan reizen in de fysieke wereld. Maar het is erg moeilijk om er de weg te vinden, omdat alles zo vluchtig is. De beste manier om ergens te komen in de gees, is door een inwijding: als iemand je meeneemt die de weg goed kent.

Een Luisterreis is een inwijdingsreis die je naar zo’n bijzondere plek brengt.

De eerste Luisterreis brengt je naar het Huis van genezing in het magische land van Tir na nOg*. Het huis van genezing is een plek waar je kunt bijkomen van alle drukte. Je komt er om genezen te worden van je spanningsziekten, pijnen, kwalen en verdriet. En je krijgt weer nieuwe inspiratie.

Vijfsterren resort in de innerlijke wereld
Tir na nOg is de woonplaats van de Sidhe (spreek uit sjie), de Ierse Hoge Elfen, die alles laten groeien en altijd jong blijven. Hun land is legendarisch mooi, een soort vijfsterrenresort in de innerlijke wereld. het was de droom van ieder mens om in dat mooie land te kunnen vertoeven. Maar slechts weinigen weten de weg, die bovendien vol gevaren was.

De weg naar Tir na nOg
Gevaren of geen gevaren, ik wilde er heen. Ik had geen gids, en ik heb heel lang gezocht om de toegangspoort naar Tir na nOg te vinden. Mijn eerste pogingen brachten me in een diep zwarte ruimte. Ik wist dat ergens een deur moest zijn maar ik kon hem niet vinden. Het was net als in de verhalen van Sesam Open U: je hebt bepaalde symbolen nodig die als sleutel dienen. Het duurde even voordat ik dat doorhad. En nog langer, voordat ik ze had gevonden! Maar toen gingen de poorten één voor één open en opeens kwam er ook van alle kanten hulp! Ik weet nu de weg naar Tir na nOg. Ik heb er vrienden gemaakt en ik mag iedereen meenemen die ik maar wil. Op deze Luisterreis neem ik jou veilig mee in het land van de jeugd, zo vaak je maar wilt.

{Open de poort naar Tir na nOg}

paradisJe gastvrouw is Bridget, Keltische godin van genezing en inspiratie, en ze krijgt hulp van Etain  en Govannon. Bridget en Etain zijn archetypische genezers vol compassie. Ze zien jou. Ze zien wat jij nodig hebt. Hun behandeling sluit precies aan op jouw behoefte van dat moment. Elke keer opnieuw. Het is synchroniciteit.

Om je ervaring nog te verdiepen, is de Luisterreis ondersteund door sfeervolle Keltische muziek. en. Componist en sound designer Hessel van Hoorn, die o.a. meewerkte aan de muziek van Wie is de Mol, componeerde het speciaal voor deze Luisterreis. Deze muziek brengt je op plaatsen waar zelfs woorden niet kunnen komen.

 

Wat anderen zeggen:

‘De luisterreis is heel goed verlopen. Er waren acht vrouwen en iedereen was er erg enthousiast over! Een aantal vroegen er al naar voordat ik iets kon vertellen! Vooral ook omdat sommigen in slaap gevallen waren, het was zo ontspannend.’ Corinne Baard, Verdandi’s Web.

‘Balsem voor de ziel! Jouw stem is ook zo fijn om naar te luisteren.’ Lydia Coppoolse.

‘ Het zit hier al een poosje niet mee, en ik verlang zo naar de rust die de Luisterreis geeft. Heel lief dat jullie zo behulpzaam waren toen het downloaden niet lukte!’ Freddy.

De Luisterreis is een bezoek aan een van de beste genezers ter de wereld en dat voor maar €25,-. Voor dat bedrag mag je Bridget zo vaak consulteren als je maar wilt. Je hoeft er de deur niet eens voor uit. Je zult ook merken dat zij steeds dieper door gaat werken naarmate je haar beter leert kennen. Je krijgt de Luisterreis in de vorm van een MP3-download, die je direct op je computer, smartphone of MP3 speler kunt zetten.

Maar er is meer.

Je krijgt er gratis een mooi  geïllustreerd E-boek bij, in PDF formaat met daarin:

  • Wat is symboliek eigenlijk en waarom werkt het zo sterk?
  • Waarom juist deze goden? Wie zijn ze en wat is hun verhaal?
  • Waarom juist de Keltische mythologie?
  • Welke beelden worden er gebruikt, en hoe werken ze?
  • Welke archetypische krachten worden door die beelden geactiveerd?

Plus

  • 3 originele tarotlegpatronen: over Bridget, Govannon en Etain.
  • Een magische spreuk.

{Open de poort naar Tir na nOg}

 

Bestel de Luisterreis naar het Huis van Genezing  en geef jezelf een reis naar een magisch vijfsterenresort in je diepste zelf.

Garantie
We hebben alle moeite gedaan om de Luisterreis helemaal top te maken zodat jij een fijne, verkwikkende en ontspannende ervaring hebt. De beelden, de levensechte details,  de studio-opnames, de componist, de musici, en natuurlijk de contacten in de innerlijke wereld, de Sidhe en de goden, we hebben echt als team gewerkt om jou in het vijfsterrenresort te brengen, waar je zo vaak heen kunt als je wilt. Zelfs midden in de nacht.

Toch claimen we geen volmaaktheid of perfectie. Wat we garanderen niet dat de Luisterreis perfect is, wel dat de Luisterreis werkt. Misschien val je in slaap. Dat is goed, dat geeft aan dat de effecten op een diep niveau inwerken.

Als jij de Luisterreis hebt gemaakt, vol overgave, en je bent ontevreden over het resultaat, geef het dan nog eens een tweede kans. Luisterreizen kosten soms even tijd om eraan te wennen.

Als je dan nog niet bent verkwikt, niet bent uitgerust of ontspannen, neem dan contact met ons op. Dan krijg je gegarandeerd je geld terug.  Op jouw beurt vragen we je dan, om de Luisterreis aan een iemand door te geven, die er misschien wel baat bij heeft, onder vermelding van de voorwaarden.

 

{Open de poort naar Tir na nOg}

Legendarisch gebruik: conform de Ierse traditie ligt er een geis op de Luisterreizen. Die luidt als volgt: De Luisterreis is voor jou, voor eigen gebruik of in een groep waar jij zelf fysiek bij aanwezig bent. Dus niet viruteel.  Je hebt geen toestemming om de Luisterreis uit te lenen of door te geven aan anderen, of er online iets mee te doen.

 

*Tir na nOg betekent letterlijk ‘land van jeugd’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>