Tempelconsult met de vogels

Owl6Ik ben Tweelingen, een luchtteken. Ik vond veren, vogels roepen me, ik houd van de wind, van muziek, en van woorden en poëzie. Altijd al gehad.

De eerste vogel die ik op de dag zie, vertelt me een boodschap. Soms zingt de merel en dan weet ik dat ik goed moet opletten dat ik mijn grenzen niet over ga. Merel zingt namelijk om zijn territorium af te bakenen. Soms hoor ik de kievit, die in de nacht zingt over zijn eieren, en dan weer ik dat er nieuwe inspiratie op komst is.

In de afgelopen jaren begonnen de vogels steeds duidelijker tegen me te spreken.  Ik ontvang hun boodschappen in de vorm van intuitieve ingevingen gebaseerd op de vogelveertjes, hun zang, hun gedrag, de patronen die ze weven in de lucht.

Dan krijg ik een genezende spreuk door of een verhelderend inzicht.

Deze mooie boodschappen zijn niet alleen voor mezelf bedoeld! Ik wil de boodschappen van de vogels en hun liefdevolle wijsheid graag doorgeven. De vorm die daarvoor het beste past is een persoonlijk Tempelconsult per e-mail.

Dat kan op 2 manieren.

  • Als er een vogel op je pad is gekomen, en je wilt weten wat hij je vertelt, kun je mij mailen.
  • Als je iets aan de vogels wilt vragen, mail me dan gewoon jouw vraag. Ik stel je vraag aan de vogels en geef het antwoord per e-mail aan jou door.

​Je kunt je intuïtieve consult hier boeken. Jouw bijdrage is 27 euro. Als je je consult hebt afgerekend kun je je vraag mailen aan HalloDebora at DeMagischeBongerd punt nl. Je antwoord komt op snelle vleugels naar je toegevlogen.

Alle vragen worden vertrouwelijke behandeld. Maar dat spreekt voor zich.

 

71430_657248234316240_1141303740_nMijn persoonlijke vogel is de Uil, hoedster van de Wijsheid,  het symbool van de Keltische Arianrhod en Bloddeuwedd en natuurlijk de Griekse Athena.

 

Uilen hebben 14 nekwervels, in plaats van de gebruikelijke 7. Daardoor kunnen Uilen hun hoofd 270 graden ronddraaien, dat is driekwart cirkel en zo kunnen ze met hun scherpe ogen bijna alles zien.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>