Tempelconsult

 

 

Soms verandert alles in je leven. Je vormen vallen weg. Je gewoonten werken niet meer. Dit zijn de momenten dat je ziel zich roert. Door de scheuren heen kun je haar zachtjes horen zingen. Soms is het fijn om even samen te luisteren. Dat is mijn werk als priesteres, om ruimte te maken voor het lied van de ziel.

Struikelen

We hoeven niet op weg te gaan om de liefde te vinden, want zij is al op zoek naar ons. We hebben het juist nodig om stil te worden zodat de liefde ons kan vinden. - John O’Donohue 

Een Tempelconsult brengt je terug bij jezelf, bij het zachte, rijke lied van je ziel.

Voor wie is een Tempelconsult?

Voor jou, als je een leider bent. Je draagt veel verantwoordelijkheid, maar je bent ben je ook maar een mens. Soms ben je  het even kwijt. Als je voor grote beslissingen staat in je bedrijf of in je gezin. Als je zorgen maakt, als je zakelijk in de problemen zit of als er iets op je geweten drukt. Als je worstelt met schuldgevoel of spijt. Als je je altijd maar groot moet houden omdat er zoveel van jou afhangt. Dan kun je het lied van je ziel niet meer horen, terwijl daar jouw antwoorden wonen.

Voor jou, als alles in je leven opeens is veranderd. Verandering is vaak een teken dat de ziel zich roert en wil laten zien Het zijn heilige momenten, want de ziel is van nature schuw en voorzichtig. Als alles verandert, kun je vaak opeens een diep contact maken met je ziel. Het juiste pad ligt aan je voeten.

Voor jou, want als creatief, visionair mens bewandel je een spiritueel pad. Je zoekt manieren om inspiratie te vinden en vast te houden. Je wilt de weg leren kennen in de innerlijke wereld. Je zoekt een ervaren gids die jou de fijne kneepjes van het zienerschap  kan leren.

Voor jou ben ik Anam Cara uit de Keltische traditie, iemand die de weg kan openen naar je ziel. Voor jou ben ik de ervaren priesteres,zoals Ilia in de roman In Persephone’s armen, die de patronen in het leven kan duiden en vele wegen tussen de werelden kent. Als je eens wilt praten over je innerlijke leven of van gedachten wilt wisselen over jouw spirituele ontwikkeling, dan begrijp ik waar je het over hebt.

We weten, maar we vergeten. Fijn om af en toe weer eens op het juiste pad gezet te worden. Karin Rosa

De ziel heeft geen hulp nodig en ook geen raad. De ziel stroomt. Ze heeft alleen maar ruimte nodig waarin ze zich kan laten horen. Dan valt alles op zijn plaats.  Vaak is een klein beginnetje genoeg. Een vraag. De juiste vraag. Daarna stroomt het en kun je weer verder.

Een Tempelconsult brengt je zacht weer terug bij je ziel. Samen bekijken we het het patroon van jouw leven. Zacht, want soms kan dat gevoelig zijn. Dat is niet erg. Jouw ziel weet feilloos hoe het verder moet. Samen luisteren we daarnaar. Misschien wil je alleen je hart luchten of je tranen laten stromen in de veilige beslotenheid van de tempel. Misschien besef je ineens, dat je iets wilt oppakken, en dat het tijd is om een stap te zetten.

Het eerste consult bestaat uit een diagnostisch gesprek van een uur, eventueel met een korte, ontspannende visualisatie. Dat kan al heel veel oplossen.

Is er spiritueel innerlijk werk nodig, zoals een reis naar de Bron, of een langere visualisatie een actieve innerlijke reis, of een ritueel, dan maken we daarvoor een of meer vervolgafspraken met tussenpozen van 2 – 4 weken.

 

**`* Maak hier een afspraak voor een Tempelconsult.***
Locatie: De Magische Bongerd, een sprookjesachtige plek in Zeist, vlak bij de Universiteit, de A12, A27 en A28.

 

NB Een tempelconsult is een spiritueel consult. Het is geen vervanging voor medische of psychologische hulp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>